Bezoekersinformatie Bekerfinale Volleybal maandag 1 april 2024

25 maart 2024Tweede paasdag, maandag 1 april, strijden de beste dames- en herenvolleybalteams om de felbegeerde beker. De Maaspoort ontvangt in deze strijd de mannen van Active Living Orion en Numidia VC Limax, later in de middag komen de dames van Djopzz Zwolle Topvolleybal en Apollo 8 in actie.

Lees onderstaande informatie goed door om je voor te bereiden op jouw bezoek aan de Maaspoort Den Bosch.

Aanvangstijd: De Maaspoort Den Bosch opent haar deuren om 11:00 uur, net als de horecagelegenheid in de Maaspoort. Het is dus mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijden op locatie een hapje te eten. De mannenfinale start om 12:30 uur. Na afloop van deze wedstrijd en de prijsuitreiking wordt de zaal leeggemaakt. De damesfinale staat gepland voor 16:00 uur. Deze starttijd en de openingstijd van de zaal zijn afhankelijk van het verloop van de mannenwedstrijd.

Tickets: De allerlaatste tickets voor de damesfinale zijn te koop via: shop.ticketing.cm.com/bekerfinales-2024/ De herenfinale is volledig uitverkocht, maar niet getreurd, beide finales worden uitgezonden via volleybal.nl.

Routebeschrijving: De bekerfinale volleybal vindt plaats in Maaspoort Den Bosch. Wij zijn goed bereikbaar via het OV, daarnaast beschikken wij over voldoende parkeerplaatsen.

Adres: Maaspoort Den Bosch, Marathonloop 1, 5235AA ’s-Hertogenbosch.

Parkeren: Parkeren bij de Maaspoort kost tijdens dit evenement €12 per auto. Parkeertickets zijn te koop via: shop.ticketing.cm.com/bekerfinales-2024/

Touringcars en bussen kunnen parkeren bij de Maaspoort en betalen ter plekke op locatie €75.

Meer weten? Wil je meer weten over de bekerfinale volleybal? Neem een kijkje op de website: www.volleybal.nl/bekerfinale-2024