Bezoekersinformatie Dameskorfbal Zaalfinale zaterdag 6 april 2024

02 april 2024Zaterdag 6 april 2024 staat de Maaspoort Den Bosch volledig in het teken van zaalkorfbal. In de middag worden de finales van de D-, C- en B-jeugd gespeeld. ‘s Avonds vinden de finales van de A-jeugd dames en Topklasse dames plaats. En dat is nog niet alles. Naast de finales, organiseert het KNKV voor de D- en C-jeugd van dameskorfbalverenigingen het Korfbalspektakel 2.0! Hierbij kunnen kinderen deelnemen aan onder andere een Urban Korfball-toernooi en inspirerende clinics. 

Lees onderstaande informatie goed door om je voor te bereiden op jouw bezoek aan de Maaspoort Den Bosch. 

Aanvangstijd: De deuren van de Maaspoort openen om 11:30 uur, net als de horecagelegenheid in de Maaspoort. Het is dus mogelijk om voorafgaand aan en tijdens de finaledag op locatie een hapje te eten.

  • 12:30 uur, Finale D-jeugd: Dalto/Klaverblad Verzekering D1 vs Nieuwekerk D1.   
  • Gevolgd door, maar niet voor 14:00 uur, Finale C-jeugd: TOP/IAA fresh C1 vs PKC/Vertom C1.
  • Gevolgd door, maar niet voor 15:30 uur, Finale B-jeugd: Avanti/Post Makelaardij B1 – PKC/Vertom B1.  
  • Gevolgd door, maar niet voor 17:30, Finale A-jeugd dames: VIOS/Spes A1 vs De Korfrakkers A1.   
  • Gevolgd door, maar niet voor 19:30, Finale Topklasse dames: Be Quick 1vs Rosolo 1. 

Tickets: Voor dit evenement zijn middag-, avond- en dagtickets beschikbaar. In de middag van 11:30 tot 17:00 uur worden de finales van de D-, C- en B-jeugd gespeeld. In de avond van 17:00 tot 22:00 uur worden de finales van de A-jeugd dames en Topklasse dames gespeeld. Dagtickets geven toegang tot alle wedstrijden. Tickets zijn te koop via deze link

Routebeschrijving: Het Nederlands kampioenschap zaalkorfbal vindt plaats in de Maaspoort Den Bosch. Wij zijn goed bereikbaar via het OV, daarnaast beschikken wij over voldoende parkeerplaatsen.  

Adres: Maaspoort Den Bosch, Marathonloop 1, 5235AA ’s-Hertogenbosch.  

Parkeren: Parkeren bij de Maaspoort is tijdens dit evenement gratis.  

Meer weten? Wil je meer weten over het Nederlands kampioenschap zaalkorfbal? Neem een kijkje op de website. Meer weten over het Korfbalspektakel 2.0 klik hier