Bezoekersinformatie: Eredivisie Finale Badminton

18 maart 2024Zaterdag 23 maart ontvangt Maaspoort Den Bosch de twee sterkste Eredivisie badmintonteams van Nederland in hun strijd om de titel. De finalisten Dunlop-DKC en F.I.T. Almere strijden in acht wedstrijden om het landskampioenschap. Te weten het mannendubbel, vrouwendubbel, mannenenkel 2x, vrouwenenkel 2x en het gemengd dubbel 2x.

Lees onderstaande informatie goed door om je voor te bereiden op jouw bezoek aan de Maaspoort Den Bosch.

Aanvangstijd: De finale play-off begint om 13:30 uur. De deuren van de Maaspoort openen om 11:30, net als de horecagelegenheid in de Maaspoort, het is dus mogelijk om voor de wedstrijd op locatie te lunchen.

Tickets: Tickets voor deze finaledag zijn te koop via: finaleeredivisiebadminton.nl/kaartverkoop

Routebeschrijving: De Eredivisie finale badminton vindt plaats in de Maaspoort Den Bosch. Wij zijn goed bereikbaar via het OV, daarnaast beschikken wij over voldoende parkeerplaatsen.

Adres: Maaspoort Den Bosch, Marathonloop 1, 5235AA ’s-Hertogenbosch.

Parkeren: Parkeren bij de Maaspoort kost tijdens dit evenement €10 per auto en €40 per bus. Parkeertickets zijn te koop via: finaleeredivisiebadminton.nl/kaartverkoop

Meer weten? Wil je meer weten over de Eredivisie finale badminton? Neem een kijkje op de website: finaleeredivisiebadminton.nl