Bezoekersinformatie Nationale Bekerfinale Volleybal maandag 10 april

07 april 2023Aanstaande maandag worden de Volleybal Bekerfinales gespeeld in De Maaspoort. Kom jij jouw favoriete team aanmoedigen? Lees dan hieronder meer over het programma en overige bezoekersinformatie.

Programma

Op Tweede Paasdag worden de finales van het Nationale bekertoernooi gespeeld! Zowel de damesfinale als de herenfinale is op maandag 10 april in de Maaspoort in Den Bosch. De deuren zijn geopend vanaf 11.30 uur.

De dames trappen op Tweede Paasdag af: om 12.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal. Booleans/VV Utrecht en Sliedrecht Sport staan tegenover elkaar. Sliedrecht Sport is de regerend landskampioen én bekerhouder, maar Booleans/VV Utrecht wist dit jaar de Supercup te bemachtigen.

Om 15.30 uur volgen vervolgens de heren. Samen Lycurgus, bekerwinnaar van 2022, neemt het op tegen regerend landskampioen Draisma Dynamo. De ploegen stonden dit seizoen al vier keer eerder tegenover elkaar. Deze wedstrijden resulteerden allemaal in een spannende vijfsetter, drie keer in het voordeel van Draisma Dynamo.

Parkeren

Bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein bij De Maaspoort. Navigeer op:

Maaspoort Den Bosch
Marathonloop 1
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

Volg vervolgens de instructies van de parkeerbegeleiding. De kosten voor parkeren bedragen € 10,00.

Eten & Drinken

Onze horeca is geopend voor eten en drinken. Je kunt met zowel pin als contant betalen. Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee naar binnen te nemen.

Inzamelingsactie Voedselbank

In het teken van de Bekerfinale organiseren de vier finalisten en de Nevobo een speciale inzamelingsactie voor de Voedselbank. Lees hier meer over de actie en help gezinnen!

Wil jij ook doneren? Mooi, want daar maak je vele gezinnen blij mee die noodgedwongen gebruik moeten maken van de Voedselbank. Bij de entree in Maaspoort Den Bosch kun jij de producten die op het ‘boodschappenlijstje’ staan doneren.

Tickets

Wil je de bekerfinale graag van dichtbij meemaken? Er zijn nog enkele tickets te koop via deze link.