Bezoekersinformatie Yonex Dutch Open 2023

13 oktober 2023Dit weekend staat De Maaspoort in het teken van topbadminton tijdens de Yonex Dutch Open 2023. Heb je kaarten gekocht of wil je dit evenement nog graag van dichtbij meemaken? Lees dan onderstaande informatie goed door om je voor te bereiden op jouw bezoek aan Maaspoort Den Bosch.

BEZOEKERSINFORMATIE

We verwelkomen je graag op de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Als bezoeker van het grootste internationale badmintontoernooi van Nederland geniet je niet alleen van topbadminton, maar kun je ook deelnemen aan een van de vele side events en onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met badmintonvrienden uit het land. Daarnaast maak je met jouw ticket ook nog eens kans op mooie prijzen.

TICKETS

Alle informatie over de ticketverkoop van de Yonex Dutch Open kun je hier vinden. Er geldt alleen online ticketverkoop, er kunnen dus geen kaarten meer aan de deur gekocht worden.

ROUTEBESCHRIJVING

De 74ste editie van de Yonex Dutch Open wordt gehouden in Maaspoort Den Bosch. Wij zijn goed bereikbaar via het OV en beschikken daarnaast over voldoende parkeerplaatsen. Volg de borden vanaf de weg naar de juiste parkeerplaatsen. Voor een routebeschrijving naar Maaspoort klik dan hier.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Maaspoort Den Bosch
Marathonloop 1
5235 AA ’s-Hertogenbosch

PARKEREN

Gedurende het weekend is het betaald parkeren (koop je parkeerticket vooraf!)

In het weekend (14 en 15 oktober) moet er vanwege de verwachte drukte het verkeer in goede banen geleid worden rondom de Maaspoort Den Bosch. Op deze dagen kost het parkeren bij de Maaspoort Den Bosch €10,- per auto. Kom je 2 dagen dan kun je een weekendticket kopen voor € 15,- per auto. Via ons ticketsysteem kun je een parkeerticket aanschaffen.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over de Yonex Dutch Open? Kijk dan op de website www.dutchopen.nl.