BNXT Supercup

01 september 2021Om het gloednieuwe BNXT League seizoen te luiden, staat een eerste klassieker op het programma: de Supercup. De Nederlandse en Belgische kampioen nemen het tegen elkaar op in De Maaspoort op zaterdag 11 september om 20.00 uur. Voor deze eerste editie strijdt de kampioen van de Dutch Basketball League Zorg en Zekerheid Leiden tegen de Belgische EMBL kampioen FILOU Oostende.

Tickets zijn vanaf nu te koop via bnxtleague.com/events!

BNXT Supercup

Leiden won al vier Nederlandse titels in de geschiedenis van hun club. Zij spelen op maandag 13 september voor een ticket naar de FIBA Champions League groepsfase tegen Belfius Mons-Hainaut. In België kon Oostende afgelopen seizoen voor de tiende keer op rij de trofee heffen. De kustploeg heeft 21 kampioenschappen in totaal op hun naam staan. Zij zijn reeds gekwalificeerd voor de FIBA Champions League.

Coronatoegangsbewijs

Je bent van harte welkom in De Maaspoort! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Meer informatie en instructies volgen later per e-mail na het kopen van tickets.

Tickets

Tickets zijn te koop via deze link of kijk voor meer informatie op www.bnxtleague.com.