Direct sparren?

Maaspoort
business

Kom vergaderen op het hoogste niveau

Graag vergaderen of een zakelijke meeting houden binnen een accommodatie waar je een topsportklimaat ervaart? Wij spreken graag in een vrijblijvend gesprek verder over onze mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld een topsporter je teamvergadering bijwonen of ga tussen een meeting door een sportactiviteit met je team beoefenen. Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via (073) 6494222.

Blijf op de hoogte


  Playground
  in de spotlights
  Middenstip

  Business arrangementen

  Binnen onze arrangementen bieden wij bedrijven originele vergader- en congresmogelijkheden. Sportief of juist informatief, in training- of plenaire setting, een clinic of sportieve activiteit in de hal. Alles is mogelijk! Wij adviseren je graag op dit gebied. Alle business arrangementen kunnen worden verzorgd met catering op maat. Van een lunch, diner, borrel, buffet tot een geheel verzorgde feestavond. Onze partner hierbij is Maaspoort Horeca.

  Vergaderen en arrangementen

  De Maaspoort is de multifunctionele accommodatie voor onder andere vergaderingen, trainingen en presentaties. Een verrassende locatie waar alles kan en jouw evenement een unieke beleving wordt.

  Door de uitstekende service, centrale ligging, sportieve omgeving en uitgebreide mogelijkheden vind je bij De Maaspoort alle ingrediënten die jouw vergadering, presentatie of bedrijfsevent tot een ongeëvenaard succes maken!

  Wij regelen alles onder één dak. In combinatie met een uitstekende catering, verzorgd door Maaspoort Horeca. Smaakvol, verantwoord en altijd bereid met verse streek- en seizoensproducten.

  Naast vergaderen heeft De Maaspoort alles in huis voor congressen, meetings, seminars, productpresentaties en trainingsdagen.

  Kantoorruimte huren?

  Op zoek naar een kantoorruimte in een bruisende plek? Bij De Maaspoort bieden wij ook kantoorruimtes aan, of het nu voor vast is of voor een eenmalige vergadering. Neem contact op voor meer informatie over onze ruimtes.

  Kantoorruimte huren

  Interesse?

  Benieuwd naar de mogelijkheden die Maaspoort Den Bosch jou kan bieden? Wij zijn ervan overtuigd dat we altijd een passende oplossing, concept of ruimte voor je hebben. Neem contact op via onderstaand contactformulier. Liever direct met ons sparren? Bel ons dan op (073) 6494222.

   winning is
   the result
   of hard
   work