Direct sparren?

Contact

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag, wil je een evenement organiseren of sparren over de mogelijkheden binnen Maaspoort Den Bosch? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Direct contact opnemen? Bel dan naar (073) 649 42 22.

Heb je een vraag, wil je een evenement organiseren of sparren over de mogelijkheden binnen Maaspoort Den Bosch? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct contact opnemen? Bel dan naar (073) 649 42 22.

  TOEGANKELIJKHEID MAASPOORT

  Voor mindervalide bezoekers is Maaspoort Den Bosch volledig toegankelijk. Er zijn zes Kiss & Ride-parkeerplaatsen beschikbaar waar ook mindervaliden gebruik van mogen maken om afgezet te worden. Daarnaast zijn er vijf parkeerplaatsen speciaal voor mindervaliden op het parkeerterrein. Binnen De Maaspoort is alles gelijkvloers, geen drempels of verhogingen die mobiliteit zouden kunnen bemoeilijken. De eerste verdieping is bereikbaar middels een lift en er zijn vijf mindervalidentoiletten aanwezig. Op deze manier kunnen alle bezoekers comfortabel en gemakkelijk genieten van de faciliteiten.

  Praktische informatie

  Maaspoort Den Bosch

  Marathonloop 1
  5235 AA ‘s-Hertogenbosch
  (073) 649 42 22
  info@maaspoortdenbosch.nl

  Parkeren en openbaar vervoer

  Maaspoort Den Bosch beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en is gemakkelijk bereikbaar via de A2 en A59. De locatie is met het openbaarvervoer goed bereikbaar. Zo vertrekt er iedere 10 minuten een bus vanaf station ’s-Hertogenbosch. Volg bus 6, 8 of 9 richting Empel en Maasoever.

  Routebeschrijving
  create a
  memory
  that
  lasts