Dameskorfbal Zaalfinale 2023 in De Maaspoort

08 februari 2023Op zaterdag 8 april 2023 vindt de Dameskorfbal Zaalfinale plaats in De Maaspoort. Zowel bij de senioren als bij de Hoofdklasse A-jeugd wordt gestreden om de landelijke zaaltitel. Om 17.00 uur wordt de juniorenfinale gespeeld, om 19.00 uur start de Dames Topklassefinale. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar.

Na een aantal Corona-jaren mogen we dit seizoen weer genieten van een volledige zaalcompetitie binnen het dameskorfbal. De Topklasse van het dameskorfbal is momenteel in volle gang en de strijd om de finaleplaatsen in nog lang niet beslist. De Dameskorfbal zaalfinale gaat het hoogtepunt worden van deze competitie. We hopen dan ook op goedgevulde tribunes en een geweldig feest zoals alleen Dameskorfbal dit kent.

De Dameskorfbal Zaalfinale 2023 vindt plaats op zaterdag 8 april 2023 in Maaspoort Den Bosch. Op deze
dag strijden de finalisten van de Topklasse om de titel Nederlands Kampioen van het Dameskorfbal. Verder strijden de twee sterkste teams van de Hoofdklasse A-jeugd ook om de landelijke titel in hun
leeftijdscategorie. Naast deze twee finalewedstrijden zullen er op 8 april verschillende activiteiten plaatsvinden in De Maaspoort. Naast clinics voor de C- en B-jeugd wordt er een bijeenkomst voor verenigingsbestuurders en trainers/coaches georganiseerd. Mocht je als C- of B-team ook kampioen geworden zijn, dan kun je rekenen op extra aandacht tijdens deze finaledag.

Op dit moment is het nog spannend welke ploegen zich gaan plaatsen voor de finale, echter het programma van die finaledag is als volgt:
17:00 uur – Dameskorfbal A-jeugd finale
19:00 uur – Dameskorfbal zaalfinale

Hou zaterdag 8 april dus vrij in je agenda, want deze finales wil je niet missen!
Meer informatie en het startschot van de ticketverkoop is te vinden via www.knkv.nl.