Doe mee met de Beach Handbal Clinics!

30 juni 2021De Handbalzomer komt naar Den Bosch en leden van de NHV kunnen daar bij zijn! Op 2 en 4 juli organiseert het NHV Beach Handbal clinics tijdens het Drielandentoernooi van de TeamNL Handbaldames in De Maaspoort. Jeugdteams in de leeftijdscategorie D-jeugd en E/F-jeugd kunnen deelnemen aan de Beach Handbal clinic en krijgen daarna gratis toegang tot de wedstrijd van de Oranjedames. Het is de eerste keer sinds de uitbraak van het Coronavirus dat de Oranjedames weer met publiek zullen spelen. Zijn jullie er ook bij?! Aanmelden kan hier.

Voorwaarden:

– Alle toeschouwers (vanaf 13 jaar) moeten in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs. Dit bewijs kun je ontvangen wanneer je voldoet aan de Testen voor Toegang voorwaarden van de Rijksoverheid. Dit betekent dat je een negatief testbewijs van maximaal 40 uur oud kunt overhandigen of minimaal 14 dagen geleden de tweede Coronavaccinatie hebt ontvangen. Alle informatie kun je ook hier teruglezen.
– Per 3 kinderen mag er één begeleider aanwezig zijn. Deze persoon ontvangt ook een ticket om de wedstrijd te bezoeken.
– Het is niet mogelijk om op de accommodatie gebruik te maken van de douches

Lees hier meer informatie over de Beach Handball Clinics.

Programma:

Vrijdag 2 juli
16.00-17.00 uur Beach Handball Clinic 1
17.15-18.15 uur Beach Handball Clinic 2
19.00 uur Nederland – Rusland

De zaal gaat om 17:30 uur open.

Zondag 4 juli
15.00-16.00 uur Beach Handball Clinic 1
16.15-17.15 uur Beach Handball Clinic 2
18.15 uur Nederland – Zweden

De zaal gaat om 16:45 uur open.

Drielandentoernooi

In de Maaspoort in Den Bosch treffen Nederland, Rusland en Zweden elkaar. Op vrijdag 2 juli speelt Nederland tegen Rusland. Een dag later, nemen beide tegenstanders het tegen elkaar op. Zondag 4 juli wordt het toernooi afgesloten tegen Zweden.