Creators FC Basketball All Stars Game (GEANNULEERD)

 

Helaas kan het Creators FC evenement van a.s. zaterdag niet doorgaan. Alle ticketkopers zijn inmiddels op de hoogte gebracht en krijgen het geld teruggestort. Het is dus niet mogelijk om nog kaarten te kopen voor deze wedstrijd. Onze excuses voor het ongemak. Voor overige vragen kun je contact opnemen met ons via info@maaspoortdenbosch.nl

Maaspoort Den Bosch en Creators FC samen in actie voor Stichting Spieren voor Spieren

Op zaterdag 22 april staat De Maaspoort opnieuw in het teken van basketball, maar dit keer met niemand minder dan de Creators FC! Dit bekende YouTube & influencer voetbalelftal ruilt hun voetbalschoenen eenmalig in voor een potje basketball in samenwerking met Maaspoort Den Bosch en Heroes Den Bosch. Hiermee wordt er geld opgehaald voor Stichting Spieren voor Spieren.

Over Creators FC

Creators FC: met 209K subs op YouTube, 131K op Insta en 505K op TikTok, behoren de Creators FC tot één van de populairste kanalen van Nederland en België met in het elftal de grootste YouTubers en influencers onder leiding van Roy de Coach.

Creators FC heeft sinds de oprichting in 2016 ruim € 500.000 opgehaald voor goede doelen. Denk aan stichtingen als Johan Cruyff FoundationALS NederlandFootball Makes It HappenHet Vergeten KindPink RibbonKans voor GambiaKika en bijvoorbeeld Giro 555. Dit keer komen ze in beweging voor Stichting Spieren voor Spieren om samen alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

Basketball All Stars Game

Met de Creators FC Basketball All Stars Game strijden twee teams van Creators FC tegen elkaar in een basketbalwedstrijd. De teams staan onder leiding van coaches/bekende basketballers van basketballclub Heroes Den Bosch. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een Q&A en in de rust zal er een grote half-time show plaatsvinden waarbij er toffe prijzen gewonnen kunnen worden.

De deuren openen om 14.00 uur. Tip-off is om 15.00 uur.

Scoor nu jouw tickets!

Tickets zijn vanaf nu hier verkrijgbaar.

Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor €10. Hiervan gaat een gedeelte naar Stichting Spieren voor Spieren. VIP-tickets zijn verkrijgbaar voor €35, waarbij je toegang krijgt tot de VIP-tribune, een Meet & Greet met Creators FC en een hapje/drankje.

2023
 
december
2024
januari
 
februari
Event in spotlight
Heroes Den Bosch vs. Landstede Hammers Zwolle
Op zaterdag 9 december neemt Heroes Den Bosch het op tegen Landstede Hammers Zwolle in De Maaspoort. Zorg dat je erbij bent!
Meer informatie
Friday 08.12
FCK/De Hommel vs. RKAV Volendam
20:30 - Zaalvoetbalwedstrijd
Saturday 09.12
Heroes Den Bosch vs. Landstede Hammers Zwolle
20:00 - Basketbalwedstrijd
Event in spotlight
PDC Dutch Darts Masters
PDC Dutch Darts Masters - onderdeel van de World Series of Darts circuit - komt naar De Maaspoort in 2024!
Meer informatie
Saturday 06.01
Heroes Den Bosch vs. Den Helder Suns
20:00 - Basketbalwedstrijd
Saturday - Sunday 13.01 - 14.01
NK Indoor Handboogschieten
09:00 - Sportevenement
Friday - Saturday 26.01 - 27.01
PDC Dutch Darts Masters
19:00 - Sportevenement
Sunday 28.01
Heroes Den Bosch vs. Feyenoord Basketball
16:00 - Basketbalwedstrijd
Event in spotlight
Nationaal Golfcongres
De 28e editie van het Nationaal Golfcongres op 6 februari 2024 is hét kennisevent voor alle stakeholders uit de golfsector. Van greenkeeper tot manager, van golfprofessional tot bestuurder.
Meer informatie
Tuesday 06.02
Nationaal Golfcongres
09:30 - Congres
Saturday 10.02
Heroes Den Bosch vs. Donar Groningen
20:00 - Basketbalwedstrijd