Creators FC Basketball All Stars Game (GEANNULEERD)

 

Helaas kan het Creators FC evenement van a.s. zaterdag niet doorgaan. Alle ticketkopers zijn inmiddels op de hoogte gebracht en krijgen het geld teruggestort. Het is dus niet mogelijk om nog kaarten te kopen voor deze wedstrijd. Onze excuses voor het ongemak. Voor overige vragen kun je contact opnemen met ons via info@maaspoortdenbosch.nl

Maaspoort Den Bosch en Creators FC samen in actie voor Stichting Spieren voor Spieren

Op zaterdag 22 april staat De Maaspoort opnieuw in het teken van basketball, maar dit keer met niemand minder dan de Creators FC! Dit bekende YouTube & influencer voetbalelftal ruilt hun voetbalschoenen eenmalig in voor een potje basketball in samenwerking met Maaspoort Den Bosch en Heroes Den Bosch. Hiermee wordt er geld opgehaald voor Stichting Spieren voor Spieren.

Over Creators FC

Creators FC: met 209K subs op YouTube, 131K op Insta en 505K op TikTok, behoren de Creators FC tot één van de populairste kanalen van Nederland en België met in het elftal de grootste YouTubers en influencers onder leiding van Roy de Coach.

Creators FC heeft sinds de oprichting in 2016 ruim € 500.000 opgehaald voor goede doelen. Denk aan stichtingen als Johan Cruyff FoundationALS NederlandFootball Makes It HappenHet Vergeten KindPink RibbonKans voor GambiaKika en bijvoorbeeld Giro 555. Dit keer komen ze in beweging voor Stichting Spieren voor Spieren om samen alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

Basketball All Stars Game

Met de Creators FC Basketball All Stars Game strijden twee teams van Creators FC tegen elkaar in een basketbalwedstrijd. De teams staan onder leiding van coaches/bekende basketballers van basketballclub Heroes Den Bosch. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een Q&A en in de rust zal er een grote half-time show plaatsvinden waarbij er toffe prijzen gewonnen kunnen worden.

De deuren openen om 14.00 uur. Tip-off is om 15.00 uur.

Scoor nu jouw tickets!

Tickets zijn vanaf nu hier verkrijgbaar.

Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor €10. Hiervan gaat een gedeelte naar Stichting Spieren voor Spieren. VIP-tickets zijn verkrijgbaar voor €35, waarbij je toegang krijgt tot de VIP-tribune, een Meet & Greet met Creators FC en een hapje/drankje.

2023
 
juni
 
september
 
oktober
Event in spotlight
Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Schermen
Op zaterdag 17 en zondag 18 juni worden de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Schermen (NJK) 2022-2023 georganiseerd door de KNAS in samenwerking met Schermclub Den Bosch.
Meer informatie
Saturday - Sunday 17.06 - 18.06
Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Schermen
08:00 - Sportevenement
Thursday 22.06
Kennisdag Sport en Data 2023
09:00 - Congres
Event in spotlight
Dutch Throwdown - Individual Dutch
Op zaterdag 23 en zondag 24 september vindt er weer een nieuwe editie plaats van The Dutch Throwdown - Individual Dutch in De Maaspoort voor alle crossfitliefhebbers!
Meer informatie
Sunday 17.09
Kinderbeurs XXL
10:00 - Beurs
Saturday - Sunday 23.09 - 24.09
Dutch Throwdown - Individual Dutch
09:00 - Sportevenement
Event in spotlight
YONEX DUTCH OPEN
Met De Maaspoort is de gemeente ’s-Hertogenbosch de komende twee jaar gaststad van de Yonex Dutch Open, het grootste internationale badmintonevenement dat Nederland kent.
Meer informatie
Wednesday - Sunday 11.10 - 15.10
Yonex Dutch Open
09:00 - Sportevenement