Quiet Festival

Quiet Den Bosch organiseert eerste editie Quiet Festival Een dag vol geluksmomentjes en entertainment.

Quiet Den Bosch organiseert op vrijdag 18 oktober 2024 voor de tweede keer het Quiet Festival voor haar members in Maaspoort Den Bosch. Dit festival belooft een dag vol plezier en geluksmomentjes te worden, volledig gratis aangeboden door sponsoren en partners, speciaal voor members van Quiet Den Bosch.

Het bezoeken van een festival staat voor menigeen hoog op het verlanglijstje. Voor de members van Quiet Den Bosch zijn o.a. de hoge entreekosten vaak een spelbreker. Middels het Quiet Festival, een initiatief van Quiet Den Bosch, in samenwerking met lokale sponsoren, partners en vrijwilligers kunnen de ruim duizend members genieten van een onvergetelijk festival. Het festival vindt plaats in Maaspoort Den Bosch en is gericht op jong en oud.

Tijdens het Quiet Festival kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma vol entertainment en activiteiten. Voor de jongste bezoekers zijn er o.a. spelletjes, springkussens en natuurlijk mogen lekkernijen niet ontbreken. Ook voor de volwassenen zijn er tal van activiteiten waaronder optredens en heerlijke eetkraampjes. Mogelijk gemaakt door lokale ondernemers.

Het Quiet Festival is een viering van saamhorigheid en solidariteit. Het biedt de members van Quiet Den Bosch een gelegenheid om te ontspannen, plezier te hebben en even de zorgen van alledag achter zich te laten. Interesse om ook een bijdrage aan deze dag te leveren? Neem dan contact op via denbosch@quiet.nl.

Over Quiet Den Bosch: Quiet Den Bosch is een stichting die zich inzet voor mensen in de gemeente Den Bosch die in armoede leven. Quiet organiseert activiteiten en regelt geluksmomentjes om de levenskwaliteit van mensen in armoede te verbeteren en hen te laten voelen dat ze erbij horen.

Kijk voor meer informatie op www.quiet.nl.

2024
 
september
 
oktober
 
november
Event in spotlight
Kinderbeurs XXL
Meer informatie
Sunday 22.09
Kinderbeurs XXL
10:00 - Beurs
Event in spotlight
Trinity
Trinity presents Spoontech Society - Age 18+ 5 oktober 2024 13.00 - 23:00 Maaspoort Den Bosch Check voor meer info https://trinityfestival.nl/
Meer informatie
Saturday 05.10
Trinity presents Spoontech Society
13:00 - Dance
Saturday - Sunday 12.10 - 13.10
Dutch Throwdown Buddy Edition
08:30 - Sportevenement
Friday 18.10
Quiet Festival
16:00 - Benefietevenement
Monday - Sunday 21.10 - 27.10
Yonex Dutch Open
09:00 - Sportevenement
Event in spotlight
NBL Master Event 2024
Op zaterdag 23 november vindt weer de NBL Master Event 2024 Breakdance plaats in De Maaspoort. Zorg dat je erbij bent!
Meer informatie
Saturday 23.11
NBL Master Event 2024 Breakdance
11:00 - Sportevenement