Quiet Festival

Quiet Den Bosch organiseert eerste editie Quiet Festival Een dag vol geluksmomentjes en entertainment.

Quiet Den Bosch organiseert op vrijdag 20 oktober 2023 voor de eerste keer het Quiet Festival voor haar members in Maaspoort Den Bosch. Een eerste editie, maar met de ambitie om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Dit festival belooft een dag vol plezier en geluksmomentjes te worden, volledig gratis aangeboden door sponsoren en partners, speciaal voor members van Quiet Den Bosch.

Het bezoeken van een festival staat voor menigeen hoog op het verlanglijstje. Voor de members van Quiet Den Bosch zijn o.a. de hoge entreekosten vaak een spelbreker. Middels het Quiet Festival, een initiatief van Quiet Den Bosch, in samenwerking met lokale sponsoren, partners en vrijwilligers kunnen de ruim duizend members genieten van een onvergetelijk festival. Het festival vindt plaats in Maaspoort Den Bosch en is gericht op jong en oud.

Tijdens het Quiet Festival kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma vol entertainment en activiteiten. Voor de jongste bezoekers zijn er o.a. spelletjes, springkussens en natuurlijk mogen lekkernijen niet ontbreken. Ook voor de volwassenen zijn er tal van activiteiten waaronder optredens en heerlijke eetkraampjes. Mogelijk gemaakt door lokale ondernemers.

Het Quiet Festival is een viering van saamhorigheid en solidariteit. Het biedt de members van Quiet Den Bosch een gelegenheid om te ontspannen, plezier te hebben en even de zorgen van alledag achter zich te laten. Interesse om ook een bijdrage aan deze dag te leveren? Neem dan contact op via denbosch@quiet.nl.

Over Quiet Den Bosch: Quiet Den Bosch is een stichting die zich inzet voor mensen in de gemeente Den Bosch die in armoede leven. Quiet organiseert activiteiten en regelt geluksmomentjes om de levenskwaliteit van mensen in armoede te verbeteren en hen te laten voelen dat ze erbij horen.

Kijk voor meer informatie op www.quiet.nl.

2023
 
december
2024
januari
 
februari
Event in spotlight
Heroes Den Bosch vs. Landstede Hammers Zwolle
Op zaterdag 9 december neemt Heroes Den Bosch het op tegen Landstede Hammers Zwolle in De Maaspoort. Zorg dat je erbij bent!
Meer informatie
Friday 08.12
FCK/De Hommel vs. RKAV Volendam
20:30 - Zaalvoetbalwedstrijd
Saturday 09.12
Heroes Den Bosch vs. Landstede Hammers Zwolle
20:00 - Basketbalwedstrijd
Event in spotlight
PDC Dutch Darts Masters
PDC Dutch Darts Masters - onderdeel van de World Series of Darts circuit - komt naar De Maaspoort in 2024!
Meer informatie
Saturday 06.01
Heroes Den Bosch vs. Den Helder Suns
20:00 - Basketbalwedstrijd
Saturday - Sunday 13.01 - 14.01
NK Indoor Handboogschieten
09:00 - Sportevenement
Friday - Saturday 26.01 - 27.01
PDC Dutch Darts Masters
19:00 - Sportevenement
Sunday 28.01
Heroes Den Bosch vs. Feyenoord Basketball
16:00 - Basketbalwedstrijd
Event in spotlight
Nationaal Golfcongres
De 28e editie van het Nationaal Golfcongres op 6 februari 2024 is hét kennisevent voor alle stakeholders uit de golfsector. Van greenkeeper tot manager, van golfprofessional tot bestuurder.
Meer informatie
Tuesday 06.02
Nationaal Golfcongres
09:30 - Congres
Saturday 10.02
Heroes Den Bosch vs. Donar Groningen
20:00 - Basketbalwedstrijd