Heroes Den Bosch door naar finale play-offs

18 mei 2022Heroes Den Bosch heeft zich geplaatst voor de finale van de play-offs, waarin het uit zal komen tegen ZZ Leiden. Aanstaande maandag speelt Heroes Den Bosch de eerste thuiswedstrijd. Scoor nu snel tickets om hierbij aanwezig te zijn!

Afgelopen zaterdag won Heroes Den Bosch de derde wedstrijd in de best-of-five serie van de nationale play-offs van Donar Groningen (3-0 sweep!) en daarmee is het team van head coach Erik Braal geplaatst voor de finale! Heroes gaat strijden om het landskampioenschap en dat doet het, wederom in een best-of-five serie, tegen Zorg en Zekerheid Leiden. De ploeg uit de Sleutelstad was ook vorig seizoen de tegenstander in de finale, toen de wedstrijden helaas nog in lege zalen gespeeld moesten worden. Gelukkig is dat nu helemaal anders: jij kunt het spektakel meemaken. Jij kunt Heroes richting de zeventiende landstitel schreeuwen! Althans, als je er snel bij bent. Op maandag 23 mei speelt Heroes Den Bosch thuis in De Maaspoort tegen ZZ Leiden en er zijn nog enkele tickets te koop.

Tickets

Massaal komen de aanvragen voor tickets binnen, dus wacht niet te lang, nodig iedereen uit en scoor snel jouw kaarten! Houd vanwege de run op tickets rekening met het volgende:

1. OP = OP
2. Eerder bestellen = betere plekken
3. Maximaal vier tickets per order

Nogmaals: het spektakel van de play-offs wil je écht niet missen, niet één wedstrijd, dus wacht niet en bestel nú jouw tickets!