Het grootste gastvrije Keinderfeest van Nederland

06 maart 2024Keinderfeest Maaspoort Den Bosch: Een dag vol vreugde voor kinderen waarvoor het niet vanzelfsprekend is.

Zondag 14 april organiseert Keinderfeest het grootste gastvrije kinderfeestje van Nederland. De Maaspoort Den Bosch wordt omgetoverd tot een groots festivalterrein vol spel en entertainment.

Keinderfeest is een evenement met een mooi gebaar. Het draait om kinderen die door diverse omstandigheden geen kinderfeestje kunnen geven. Het doel van Keinderfeest is om deze kinderen te laten stralen en een onvergetelijke dag te schenken. Door middel van verschillende activiteiten en festiviteiten worden zij in de gelegenheid gesteld om samen met hun leeftijdsgenoten te genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Daarnaast staat Keinderfeest in het teken van gelijkheid. Ieder kind is gelijk, of zij nu wel of geen feestje kunnen geven. Door deze dag te organiseren, kunnen deze kinderen zien dat ze niet alleen zijn en dat er mensen zijn die om hen geven.

Deze fantastische dag wordt mogelijk gemaakt door enkele sponsoren: Heroes Den Bosch, Verel, Claeren, KroHamer, Shoeby, BANVO, Loondesk, Vos Vakwerk, It’s Pure Lunch, Zwanenberg Advies, Braaaf, Bedrijf Plus, Qees, Vizien en Vindmijonline, Drukkerij Service van Boxtel, Aurix, Sincere IT

Wil je ook bijdragen aan het evenement kijk dan op: https://www.keinderfeest.nl/