Het nieuwe basketbalseizoen is van start

15 september 2021Het nieuwe basketbalseizoen is weer van start gegaan in De Maaspoort met eindelijk weer publiek!

De Maaspoort gaat weer bruisen! De eerste pre-season wedstrijden komen er in rap tempo aan en éindelijk mogen we onze seizoenkaarthouders, businessclubleden, Heroes fans en overige basketballliefhebbers weer verwelkomen in de mooiste basketballarena van het land. We hebben er onwijs veel zin!

Pre-season schema
Onderstaand nog eens het pre-season schema (ook bij programma), waarin afgelopen week nog enkele aanvangstijden zijn gewijzigd. Kijk hier dus nog even goed naar! Tussen twee uitwedstrijden in speelt Heroes Den Bosch een drietal pre-season games in eigen huis. Aris Leeuwarden, Kangoeroes Basket Mechelen en MLP Academics Heidelberg zijn de tegenstanders. De Maaspoort mag weer voor 2/3 gevuld worden en dus zijn de liefhebbers van het Bossche basketball weer van harte welkom! Tickets voor deze oefenwedstrijden zijn gratis, maar omdat het een ’testen voor toegang’-event betreft, is het wel noodzakelijk dat alle bezoekers een toegangsbewijs hebben. Tickets kunnen vanaf zaterdag 17:00u besteld worden via de ticketshop.

Let op: De tribunes kunnen tot 2/3 van de normale capaciteit gevuld worden, dus wees er snel bij om jouw favoriete plekje te bemachtigen!

Tot snel in De Maaspoort!

Programma
Pre-season 2021