Kaartverkoop Harlem Globetrotters van start

25 mei 2022De kaartverkoop voor de wedstrijd van Harlem Globetrotters op dinsdag 4 oktober (19:00) in Den Bosch is van start! Lees hier meer over de tickets en aanvullende informatie.

Ticketkosten

Tickets zijn al te koop vanaf €33,95. Prijzen zijn inclusief € 3,95 – € 10,00 servicekosten. Per bestelling kunnen variabele leveringskosten van toepassing zijn (eTicket gratis). Via de website van Ticketmaster kun je kiezen voor reguliere tickets, Collector tickets of Rolstoel-/begeleider tickets.

Overzicht kosten per ticket:
– Bench Seat: €130
– Rang 1 – Zitplaatsen: €44,80
– Rang 2 – Zitplaatsen: €33,95
– Rolstoel- en begeleidersplaats: €33,95

Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Magic Pass

Je kunt ook kiezen voor een Magic Pass bij jouw bestelling. De Magic Pass geeft je toegang tot een exclusieve en onvergetelijke pre-show. Wil jij je basketbal T-shirt laten signeren & selfies scoren met de spelers en Globie? Of de vetste trucs uit de show zelf leren? Zorg dan dat je dit unieke pre-show moment op het veld niet mist!

Let op: De Magic Pass is alleen geldig in combinatie met een regulier toegangsticket voor de show. Dit geldt ook voor ouders of verzorgers die met hun kind naar de pre-show komen. 

Heb je reguliere tickets gekocht en geen Magic Pass bijbesteld, maar wil je alsnog deelnemen aan de Magic Pass Experience? Dat kan! Hier kun je de Magic Pass bijbestellen.

De kosten voor een Magic Pass zijn €28,95 inclusief servicekosten en kun je als extra item toevoegen aan jouw bestelling via Ticketmaster.

Ticketlimiet

Voor dit evenement geldt een limiet van 6 tickets.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de Harlem Globetrotters of bestel hier direct jouw tickets!