Maaspoort Den Bosch: Een Unieke Locatie voor het Organiseren van een Congres

07 maart 2024Maaspoort Den Bosch: Een Unieke Locatie voor het Organiseren van een Congres

Ben je van plan een congres te organiseren maar weet je niet waar te beginnen? Van locatie tot catering, van keynote sprekers tot activiteiten, het organiseren van een congres of kennisevenement vereist aandacht voor vele details. Bij Maaspoort Den Bosch begrijpen we dit en staan we klaar om elk evenement tot een succes te maken.

De afgelopen periode hebben diverse congressen plaatsgevonden in Maaspoort Den Bosch, elk met een unieke aanpak.

Nationaal Golfcongres Maaspoort Den Bosch werd gedurende één dag omgetoverd tot een innovatief netwerkcongres waar ervaringen uit de praktijk, beleid en onderzoek interactief werden gedeeld. Ruim 400 professionals uit de golfmarkt waren aanwezig; van greenkeepers tot managers, van golfprofessionals tot bestuurders.

Team in Techniek Tijdens ‘Team in Techniek’ waren deelnemers volop in beweging. Van Haka, een ceremoniële dans met oerkreten, tot het delen van ervaringen onder het genot van een streetfood diner. Het event kreeg een waardering van 8,1 en we geloven dat de deelnemers middels beweging geïnspireerd zijn geraakt.

Hoe Maaspoort Den Bosch een Congres tot een Succes Maakt:

Centrale Ligging en Diverse Playgrounds: Maaspoort Den Bosch bevindt zich op een centrale locatie in Nederland, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid. De locatie beschikt over diverse ‘playgrounds’:

  • 1 grote hal (1500m2) en 1 kleine hal (450m2)
  • 8 zalen en vergaderruimtes
  • Capaciteit van 2 tot 3000 bezoekers
  • Totaal oppervlak van 10.000 m2
  • Ruim 700 aantal parkeerplaatsen

Conceptontwikkeling: Binnen onze arrangementen bieden wij originele en unieke congresmogelijkheden. Sportief of juist informatief, in training- of plenaire setting, een clinic of tokkelen van 16 meter hoogte in de hal. Met een groot netwerk van bekende sprekers en partners, is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee.

Technische Productie: Licht, geluid, beamer – we hebben het in eigen beheer of kunnen het regelen via betrouwbare partners.

Catering: Maaspoort Horeca heeft jarenlange ervaring met de organisatie en catering van congressen. Van kleine tot grote groepen, we houden rekening met alle wensen en bieden verschillende arrangementen aan.

Ervaren Team: Bij Maaspoort Den Bosch hebben we een enthousiast team van eventplanners met de nodige kennis om elk congres tot een succes te maken.

Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig congres, Maaspoort Den Bosch biedt de flexibiliteit en ruimte om aan alle behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Maaspoort Den Bosch jouw congres tot een onvergetelijk succes kan maken.

Tags:

Congres Evenementenlocatie

Gerelateerd nieuws