Maaspoort @ The Beach is weer van start!

02 juli 2021Na een geslaagde 1e editie van Maaspoort @ The Beach van vorig jaar gaat vandaag de tweede editie van start! Dit betekent dat Maaspoort Den Bosch deze zomer, van 1 juli tot 15 augustus, weer in het teken staat van sport en beweging in de open lucht. Naast de beachvelden is er buiten ook een zaalvoetbalvloer gelegd, wat genoeg ruimte biedt voor diverse sportactiviteiten.

Activiteiten

Voorbeelden van de Maaspoort @ The Beach activiteiten zijn Yoga @ The Beach lessen, Air badminton clinics en handbal clinics. Ook worden er nog diverse workshops georganiseerd voor de jongeren. Hiermee houden we het aanbod breed voor jong en oud! Kijk voor het overzicht van alle aankomende activiteiten op onze overzichtspagina.

Reserveren

Bij Maaspoort Den Bosch zijn we erg blij dat we eindelijk weer evenementen kunnen organiseren! Lijkt het jou ook leuk om wat te organiseren met je vereniging, vriendengroep of wellicht je collega’s? Reserveren kan nog steeds! Neem contact met ons op en huur gratis een beachveldje voor jouw activiteit!