Direct sparren?

Ons
Verhaal

A winners playground

Bij De Maaspoort zijn we gedreven door sport. Een mentaliteit waarbij we tot het uiterste gaan om van jouw evenement een succes te maken. We denken mee, bieden faciliteiten op maat en zetten alles op alles, waarbij elk detail telt. Samen nemen we je wensen door, zetten we de lijnen uit en bepalen we de ideale opstelling. Alleen zo creëren we een perfect klimaat, een energieke sfeer en een beleving om kippenvel van te krijgen. Alles komt samen op het speelveld. Een speelveld om organisatoren, sporters en publiek bij elkaar te brengen en ze een unieke beleving te geven.

Waar we trots op zijn

Wat begon als sportaccommodatie is later uitgebouwd tot een multifunctionele sport- en evenementenlocatie én de thuisbasis van basketbalclub Heroes Den Bosch. Samen met een gedreven team worden hier al jarenlang verschillende (sport)evenementen georganiseerd, waaronder de Billie Jean King Cup (tennis) en de Yonex Dutch Open (badminton). Daarnaast hebben in De Maaspoort ook verschillende concerten plaatsgevonden waaronder van Doe Maar, Tina Turner en onlangs nog diverse mini-concerten van pianiste Iris Hond. Kortom: Maaspoort Den Bosch maakt een breed scala aan evenementen mogelijk.

Georganiseerd bij
Maaspoort Den Bosch
Billie Jean King Cup 2022
Alles voor succes
in een topsportklimaat
Dit doen we samen met een gedreven team van ervaren eventmanagers en servicegericht horecapersoneel. Op deze manier kunnen wij altijd een samenwerking op maat bieden en in alle wensen en behoeften voorzien. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact op met ons en we denken graag met je mee!
Business As Usual

Binnen onze arrangementen bieden wij bedrijven originele vergader- en congresmogelijkheden. Sportief of juist informatief, in training- of een plenaire setting, een clinic of tokkelen van 16 meter hoogte in de hal. Alles is mogelijk! Wij adviseren je graag op dit gebied. Alle business arrangementen kunnen worden verzorgd met catering op maat. Van een lunch, diner, borrel, een buffet tot een geheel verzorgde feestavond. Dit doen we samen met het ervaren horecapersoneel van Maaspoort Horeca.

Let’s
Play
TO WIN