Quiet Festival 20 oktober 2023

18 oktober 2023Quiet Den Bosch organiseert de eerste editie van Quiet Festival bij Maaspoort Den Bosch op vrijdag 20 oktober. Een dag vol geluksmomentjes en entertainment!

Quiet Den Bosch organiseert op vrijdag 20 oktober 2023 voor de eerste keer het Quiet Festival voor haar members in Maaspoort Den Bosch. Een eerste editie, maar met de ambitie om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Dit festival belooft een dag vol plezier en geluksmomentjes te worden, volledig gratis aangeboden door sponsoren en partners, speciaal voor members van Quiet Den Bosch.

Het bezoeken van een festival staat voor menigeen hoog op het verlanglijstje. Voor de members van Quiet Den Bosch zijn o.a. de hoge entreekosten vaak een spelbreker. Middels het Quiet Festival, een initiatief van Quiet Den Bosch, in samenwerking met lokale sponsoren, partners en vrijwilligers kunnen de ruim duizend members genieten van een onvergetelijk festival. Het festival vindt plaats in Maaspoort Den Bosch en is gericht op jong en oud.

Tijdens het Quiet Festival kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma vol entertainment en activiteiten. Voor de jongste bezoekers zijn er o.a. spelletjes, springkussens en natuurlijk mogen lekkernijen niet ontbreken. Ook voor de volwassenen zijn er tal van activiteiten waaronder optredens en heerlijke eetkraampjes. Mogelijk gemaakt door lokale ondernemers.

Het Quiet Festival is een viering van saamhorigheid en solidariteit. Het biedt de members van Quiet Den Bosch een gelegenheid om te ontspannen, plezier te hebben en even de zorgen van alledag achter zich te laten. Interesse om ook een bijdrage aan deze dag te leveren? Neem dan contact op via denbosch@quiet.nl

Over Quiet Den Bosch: Quiet Den Bosch is een stichting die zich inzet voor mensen in de gemeente Den Bosch die in armoede leven. Quiet organiseert activiteiten en regelt geluksmomentjes om de levenskwaliteit van mensen in armoede te verbeteren en hen te laten voelen dat ze erbij horen. 

Kijk voor meer informatie over Quiet op www.quiet.nl/quiet-den-bosch/

Tags:

Quiet

Gerelateerd nieuws