Scoor nu tickets voor de Echte Bossche Prom in De Maaspoort!

25 september 2023In oktober 2022 was de allereerste editie van de Echte Bossche Prom en dat was een groot succes! Dat er dit jaar een tweede editie zou komen, stond als een paal boven water. Op 27 en 28 oktober staat de Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch opnieuw in De Maaspoort met de tweede editie van de Echte Bossche Prom!

Het is een initiatief van de Koninklijke Harmonie ’s-Hertogenbosch dat hopelijk ieder jaar terug mag komen. “2022 was de eerste keer van hopelijk een mooie traditie”, aldus Roger Schouten, medeorganisator van het Promconcert.

Ook de tweede editie knipoogt naar een succesvol evenement van de Koninklijke Harmonie: het Grand Gala du Kwek. “Dat is verbonden met Oeteldonk en het Kwekfestijn. De Echte Bossche Prom is wat betreft de sfeer en het enthousiasme vergelijkbaar, maar de muziek is anders. Een mooie herkenbare mix van klassiek, pop en feestelijk Brabants en Nederlandstalig. Het wordt gewoon een sfeervolle muzikale avond. Denk ook aan de Engelse Promconcerten met die bijzondere sfeer en publiek dat volop meedoet en geniet.” vult Roger aan.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Theater aan de Parade:

– Vrijdag 27 oktober: TICKETS

– Zaterdag 28 oktober: TICKETS

Kaarten zijn te koop voor 25 exclusief €2,85 transactiekosten

Kijk voor meer informatie over het evenement op www.koninklijke-harmonie.nl/evenementen/echte-bossche-prom/