TeamNL Billie Jean King Cupteam speelt play-offs in Den Bosch

28 januari 2021De KNLTB heeft vandaag de locatie bekendgemaakt voor de Billie Jean King Cup (voorheen Fed Cup) by BNP Paribas Play Off tegen China. Door de wereldwijde pandemie is dit duel verplaatst van 5 en 6 februari naar 16 en 17 april 2021. Ook nu heeft de KNLTB gekozen voor de Maaspoort in Den Bosch. De winnaar van deze ontmoeting mag zich via de Billie Jean King Cup Qualifiers proberen te plaatsen voor de Billie Jean King Cup Finals 2022 in Budapest.

“De Maaspoort in Den Bosch is een topsportlocatie waar we goede ervaringen mee hebben, want er zijn al meerdere Fed Cup en Davis Cup wedstrijden gespeeld. Door de huidige situatie waarin Nederland verkeert, weten we nog niet of er publiek bij het duel aanwezig kan zijn. Maar we zullen er uiteraard voor zorgen dat tennisfans niks hoeven te missen van deze ontmoeting met China”, aldus Jacco Eltingh Technisch en Commercieel directeur van de KNLTB. Via het Ziggo Sport Tennis kanaal en een livestream op toptennis.tennis.nl zijn de wedstrijden live te volgen.

Wethouder Sport ‘s-Hertogenbosch Huib van Olden: “Met veel plezier ontvangen we op 16 en 17 april het TeamNL tennisteam in de Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch voor de Billie Jean King Cup play-offs tegen China. In het verleden hebben we goede ervaringen opgedaan met het huisvesten van de Fed Cup, de Davis Cup en de samenwerking met de KNLTB. We kijken uit naar een sportieve ontmoeting”.