Terugblik november in de Maaspoort

11 december 2022Naast een aantal mooie congressen, vergaderingen en presentaties stond opnieuw sport centraal in de maand november. Een korte terugblik:

Touzani’s FC Straat Event
Een magische voetbaldag in de Maaspoort, tijdens Touzani’s FC Straat event voor Meiden onder 15. Naast voetbal kon het publiek ook genieten van entertainment door verschillende influencers die aanwezig waren tijdens het event en natuurlijk de voetbalkunsten van Soufiane Touzani zelf.

Heroes Den Bosch
Ook in november werd de sporthal regelmatig omgetoverd tot basketbalarena voor de thuisploeg Heroes Den Bosch. Momenteel leidt Heroes nog steeds de competitie, nadat ze wederom alle competitiewedstrijden deze maand hebben gewonnen. Ondanks het nipt verlies op Parnu Sadam heeft Heroes de poule gewonnen in de Europa Cup en zijn ze hiermee door naar de volgende ronde.

NBL Masterevent
De maand sloten we af met het Master Event van de Nederlandse Breaking League. Naast de vele breakdance battles, konden er ook verschillende workshops gevolgd worden, zoals Graffiti spuiten en skaten. De dag werd afgesloten met de finales, waar het hoge niveau van breakdance in Nederland wederom werd bevestigd. Wist je al dat op de Spelen in 2024 Breakdance voor het eerst op het programma staat? Wij kunnen niet wachten!

Via deze weg bedanken we al onze gasten de fijne samenwerkingen. We maken ons op voor de laatste maand van 2022, waar we onder andere Steven Kazan en Iris Hond mogen ontvangen en op 19 december gastheer zijn voor het Wielergala 2022. Klik hier voor de volledige kalender.