Terugblik Ronde van Frankrijk & Spanje in Brabant

17 augustus 2022Op zondag 7 augustus vond de derde editie van de Ronde van Frankrijk en Spanje in Brabant plaats. Startlocatie was ook dit jaar weer vanaf De Maaspoort in Den Bosch. Met heerlijk weer en fanatieke deelnemers was het wederom een geweldige editie! Graag willen ook wij alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en de organisatie bedanken voor hun inzet en steun aan het goede doel Spieren voor Spieren!

Spieren voor Spieren

Ook dit jaar was Spieren voor Spieren als goed doel verbonden aan de Ronde van Frankrijk en Spanje. Uiteindelijk is er €12.650 opgehaald om hiermee een bijdrage te leveren aan de missie van Spieren voor Spieren om spierziekten bij kinderen te verslaan. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatie zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen: bedankt!

La Vuelta Holanda

Dit weekend staat Den Bosch in het teken van de Vuelta! Op zaterdag 20 augustus start de tweede etappe in het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch. Lees hier meer over La Vuelta Holanda en het programma van etappe 2 in Den Bosch.