Scoor nu jouw tickets voor de Yonex Dutch Open 2023!

05 juli 2023Van 11 tot en met 15 oktober vindt de Yonex Dutch Open plaats bij Maaspoort Den Bosch. Tickets voor dit internationale badmintonevenement zijn nu te koop!

Yonex Dutch Open 2023

De Yonex Dutch Open is een belangrijk internationaal badmintonevenement dat onder auspiciën van de Badminton World Federation en Badminton Europe wordt georganiseerd. Resultaten tellen mee voor de wereldranglijst op basis waarvan spelers zich kwalificeren voor de Olympische Spelen.

De Yonex Dutch Open in Den Bosch is een belangrijk internationaal badmintonevenement in Europa. Het evenement trekt jaarlijks bijna 4000 bezoekers.

De Yonex Dutch Open staat voor veel spelers in het teken van de Olympisch cyclus richting de Olympische Spelen 2024 in Parijs. De Yonex Dutch Open is altijd een goed moment om de Nederlandse topspelers richting een volgende WK en Olympische Spelen aan het werk te zien in eigen land. Lees hier meer over de Yonex Dutch Open.

Tickets

Vanwege de verhuizing van de Yonex Dutch Open naar De Maaspoort ontvang je t/m 15 juli 25% korting op jouw bestelling voor tickets. Gebruik daarvoor de volgende kortingscode: YONTHYTXKZD. Scoor hier jouw tickets!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Yonex Dutch Open op de nieuwe website van de Yonex Dutch Open of volg ons via Instagram.