Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart

15 maart 2023De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar! 

Het programma van zaterdag 8 april is als volgt:

14.30 uur – 17.00 uur: Inspiratiesessie bestuurders
Onder leiding van inspirator Rob Veenman wordt er voorafgaand aan de finalewedstrijden een interactieve bijeenkomst voor bestuurders gehouden. De sessie gaat over het thema ‘Trends voor de toekomst en het realiseren van jouw verenigingsambities’. De kosten voor deze inspiratiesessie en het ticket voor beide wedstrijden bedragen €12,50. Ben jij bestuurder en wil je deelnemen aan de bijeenkomst? Meld je dan aan via dit formulier.

15.15 uur – 17.00 uur: Clinics C- en B-jeugd en Meet & Greet (Talent) Team NL
De C- en B-team(s) van de verschillende korfbalverenigingen maken kans op een leerzame clinic en een Meet & Greet met spelers van (Talent) TeamNL Korfbal. Aanmelden voor deze gave activiteit met korfbalinternationals kan via dit formulier. Wees er snel bij want vol = vol! Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze clinic. Echter, iedere deelnemer heeft wel een geldig kaartje nodig voor de Dameskorfbal Zaalfinale 2023.

17.00 uur: Dameskorfbal A-jeugd finale
In deze finalewedstrijd nemen de twee beste ploegen uit de A-jeugd Hoofdklasse het tegen elkaar op. Welke teams dit zijn, moeten de kruisfinales op zaterdag 1 april nog uitwijzen.

18.25 uur: Kampioenenpresentatie
Elk kampioensteam uit de C- en B-jeugd kan extra aandacht krijgen op deze finaledag. Tussen de twee wedstrijden door organiseren we namelijk een kampioenenpresentatie, waarin leuke foto’s en filmpjes getoond worden van C- en B-teams die dit seizoen kampioen geworden zijn. Het insturen van een foto of filmpje kan tot en met 5 april naar finale@knkv.nl. Onder de inzendingen verloten we een een aantal korfbalballen van het merk Erima.

19.00 uur: Dameskorfbal Zaalfinale
De dag wordt afgesloten met dé grote finale, waarin de twee beste dameskorfbalteams van Nederland uitmaken wie er met de titel Nederlands Kampioen Dameskorfbal 2023 vandoor gaat.

Wil jij de titelkandidaten in actie zien? Bestel dan snel je tickets via deze link.

Hopelijk tot ziens op zaterdag 8 april bij De Maaspoort!

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl