Update aangepaste coronamaatregelen

18 november 2021Laatste update: 22 december 2021

Vorige week zijn er door het kabinet weer strengere maatregelen aangekondigd om de stijging van het aantal coronabesmettingen verder terug te dringen. Ook voor de (sport)evenementen en bijeenkomsten in De Maaspoort heeft dit impact. Heeft u binnenkort een bijeenkomst of vergadering bij De Maaspoort? Of heeft u kaarten voor één van de wedstrijden van Heroes Den Bosch? Lees dan hieronder verder wat de gevolgen zijn voor uw bezoek.

Vergaderingen en bijeenkomsten

Vanaf zondag 19 december zijn evenementen niet langer toegestaan, met uitzondering van professionele sportwedstrijden (zonder publiek). Dit betekent dat alle evenementen en bijeenkomsten bij Maaspoort Den Bosch in de komende weken tot onze grote spijt niet door kunnen gaan. Ook onze horecagelegenheden zijn gesloten. Deze maatregelen duren in ieder geval tot en met 14 januari 2022.

Heeft u al een vergadering gepland staan of wilt u binnenkort komen vergaderen? Neem dan contact op met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard denken wij graag mee over een passende oplossing om uw evenement of bijeenkomst op een later moment te kunnen laten plaatsvinden.

Wedstrijden Heroes Den Bosch

Helaas mag er de komende weken wederom geen publiek bij alle wedstrijden van Heroes Den Bosch aanwezig zijn. Bent u een trouwe seizoenkaarthouder, fan of sponsor van Heroes Den Bosch? Lees dan hier alle informatie omtrent verplaatsen van wedstrijden in de BNXT League en compensatie van passe-partouthouders en ticketkopers van de FIBA Europe Cup.

Heeft u nog vragen op basis van bovenstaande informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via mse@s-hertogenbosch.nl of 073-6494222. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie en hopen u snel weer te verwelkomen bij Maaspoort Den Bosch!