Update aangepaste coronamaatregelen

17 november 2021Vorige week zijn er door het kabinet strengere maatregelen genomen om de stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Ook voor de (sport)evenementen en bijeenkomsten in De Maaspoort heeft dit impact. Heeft u binnenkort een bijeenkomst of vergadering bij De Maaspoort? Of heeft u kaarten voor één van de wedstrijden van Heroes Den Bosch? Lees dan hieronder verder wat de gevolgen zijn voor u.

Vergaderingen en bijeenkomsten

De 1,5 meter afstand regel is weer terug in het leven geroepen en dat betekent dat we anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. Dit geldt ook voor, tijdens en na vergaderingen en (zakelijke) bijeenkomsten. Dit is echter afhankelijk van de situatie en het gebruik van onze horecagelegenheden. De organisatie van de vergadering of bijeenkomst mag zelf beslissen of zij deelnemers bij aankomst wel of niet willen laten checken via de CoronaCheck. Voor onze locatie betekent dit dat de capaciteit in onze vergaderruimtes weer teruggeschroefd wordt, indien er geen gebruik wordt gemaakt van het Coronatoegangsbewijs. Tot slot mogen vergaderingen en congressen tot maximaal 18.00 uur duren.

Heeft u al een vergadering gepland staan of wilt u binnenkort komen vergaderen? Neem dan contact op met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard denken wij graag mee over een passende oplossing om uw evenement of bijeenkomst doorgang te kunnen laten vinden.

Wedstrijden Heroes Den Bosch

Helaas mag er de komende drie weken geen publiek bij alle wedstrijden van Heroes Den Bosch aanwezig zijn. Bent u een trouwe seizoenkaarthouder, fan of sponsor van Heroes Den Bosch? Lees dan hier alle informatie omtrent verplaatsen van wedstrijden in de BNXT League en compensatie van passe-partouthouders en ticketkopers van de FIBA Europe Cup. Voor de wedstrijd van vanavond tegen BC Parma in de FIBA Europe Cup zal er een livestream te volgen zijn via Omroep Brabant.

Heeft u nog vragen op basis van bovenstaande informatie? Aarzel niet en neem contact op met ons via mse@s-hertogenbosch.nl of 073-6494222. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie en hopen u snel weer te verwelkomen bij Maaspoort Den Bosch!