Vijf wedstrijden van Heroes Den Bosch in Cross-border Phase in De Maaspoort

23 februari 2022Basketballclub Heroes Den Bosch heeft de nummer 1 positie weten te bemachtigen in de Domestic Round van de BNXT League na de ruime overwinning op Feyenoord Basketball afgelopen weekend. Hierdoor zijn ze door naar de Elite Gold-group van de BNXT League, waarbij ze het op zullen nemen tegen de top 5 van België. Vijf wedstrijden worden in De Maaspoort gespeeld, tickets zijn nu te koop!

Cross-border Phase BNXT League

De Cross-border Phase van de BNXT League gaat binnenkort van start! Tien absolute topwedstrijden, waarvan vijf in Maaspoort Den Bosch. Heroes neemt het in de Elite Gold-group op tegen de top 5 van België, te weten Filou Oostende, Kangoeroes Basket Mechelen, Belfius Mons-Hainaut, Telenet Giants Antwerp en Stella Artois Leuven Bears. Klik hier voor het speelschema van Heroes Den Bosch.

Passe-partouts & Tickets

Passe-partouts voor de Cross-Border Phase zijn vanaf nú beschikbaar. Met een passe-partout ben je verzekerd van een zitplaats bij alle home games in de Cross-Border Phase en hoef je dus niets te missen van de ongetwijfeld spectaculaire wedstrijden die eraan komen tegen de Belgische topclubs. Vanaf woensdag 2 maart gaat ook de verkoop van losse tickets van start.

Prijzen – Passe-partouts

0 t/m 4 jaar: Gratis
5 t/m 14 jaar: €40,00
Vanaf 15 jaar: €72,50

Prijzen – Losse tickets

0 t/m 4 jaar: Gratis
5 t/m 14 jaar: €10,00
Vanaf 15 jaar: €17,50

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Heroes Den Bosch of bestel hier direct jouw passe-partout om zeker te zijn van een zitplaats voor alle thuiswedstrijden in De Maaspoort.