Wereldtoppers strijden bij TOTO Dutch Darts Masters 2024 in De Maaspoort

15 januari 2024Eind januari komt het PDC-circuit naar de Maaspoort in Den Bosch voor de TOTO Dutch Darts Masters 2024 op 26 en 27 januari. Dit evenement is een onderdeel van de World Series of Darts, waar de beste darters ter wereld het opnemen tegen lokale sterren, bepaald door de PDC-dartsbond. Alle grote namen zullen aanwezig zijn, waaronder de finalisten van het WK Darts, wereldkampioen Luke Humphries en het 16-jarige supertalent Luke Littler. Ook Nederlandse favorieten zoals Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zullen meedoen. Daarnaast zullen internationale toppers zoals Michael Smith, Nathan Aspinall, Gerwyn Price, Rob Cross en Peter Wright het podium betreden.

Wij, de Maaspoort Den Bosch, zullen tijdens deze twee dagen worden omgetoverd tot een PDC TOTO-walhalla. Er is veel te doen op deze gezellige evenementenlocatie, zoals het kopen van merchandise van je favoriete darter, genieten van muziek van een DJ, of een kijkje nemen terwijl Keuken Concurrent een deel van Maaspoort Den Bosch transformeert tot een van hun nieuwste keukens. Onze deuren zullen maar liefst 90 minuten voor de wedstrijden opengaan. Bij binnenkomst worden tassen gecontroleerd en vindt fouillering plaats door de beveiliging.

Op vrijdag 26 januari start het darttoernooi met de eerste ronde, waarin ze best-of-11 legs zullen spelen. Op zaterdag 27 januari zijn er spannende momenten met de kwartfinale, halve finale en de grote finale, allemaal in een best-of-15 legs formaat. Het belooft een opwindende dag te worden met veel wedstrijden en uiteindelijk de beslissende strijd om de titel in de finale van het darttoernooi.

Ook zal de bekende Luuk Littler deelnemen aan dit prachtige evenement. De 16-jarige darter heeft zich al op verschillende manieren bewezen als een getalenteerde en veelbelovende speler binnen de dartwereld. Zijn indrukwekkende prestaties hebben zowel leeftijdsgenoten als ervaren concurrenten weten te imponeren. Het lijkt erop dat we nog veel meer kunnen verwachten van deze jonge, opkomende dartspeler, die nu al een opvallende stempel drukt op het dartlandschap. Hij heeft al meerdere indrukwekkende titels behaald, waaronder de PDC Development Tour, Isle of Man Classic, UK Open Qualifier, Modus Super Series, British Classic, British Internationals, British Open, Romanian Classic, Welsh Open, Irish Open, Gibraltar Open en PDC World Youth Championship. Zal deze 16-jarige darter ook de TOTO Dutch Darts Masters-titel mee naar huis nemen?

We kijken ernaar uit jullie allemaal te verwelkomen op 26 en 27 januari bij ons in de Maaspoort in Den Bosch. We hopen op twee gezellige en plezierige dagen en wensen onze gasten een fantastisch verblijf toe.